Domov

AktivirajSe za obisk treninga Ilke Štuhec! #FordZame

Fordov nagradni natečaj

#MojiTrenutki #Nepozabno

Če spadate med športne navdušence in si želite spoznati našo smučarsko šampionko Ilko Štuhec, Fordovo ambasadorko inteligentnega štirikolesnega pogona AWD, ter z njo preživeti dan na treningu, se prijavite na fordov natečaj AktivirajSe.si!

Te zanima več?

Celoten prispevek in ostale zanimive vsebine si lahko prelistaš kar na spletu.

Preberi revijo >

Vabimo vas, da do 15. septembra na svojem profilu Facebook ali Instagram objavite predlog izleta, kamor bi se s katerim od Fordovih vozil z AWD odpravili v Sloveniji ali njeni bližini, in zakaj bi se napotili ravno tja.

Za sodelovanje v natečaju obvezno uporabite oziroma dopišite #AktivirajSe.si, #NaTreningzIlko, #AWD in #FordSlovenija**. Dobrodošli so predlogi za prijetne družinske izlete, bolj ali manj skrite poti v dvoje in destinacije za bolj aktivne.

Lahko pa nam priporočite za vas prav poseben izlet, kjer ste že bili. Tudi to vas bo uvrstilo med kandidate, med katerimi bo Fordova komisija izbrala srečneža, ki bo jeseni obiskal Ilko med pripravami na zimsko sezono, še dva izbrana avtorja s predlogom za izlet pa bosta za en teden* prejela Fordovo Kugo, da bosta dodobra preizkusila AWD in se odpravila tja, kamor z drugimi vozili ne bi mogla priti.

Svoje predloge lahko do 15. 9. 2017 pošljete tudi na e-naslov FordMagazine@summitmotors.si. Trije srečni dobitniki ekskluzivnih nagrad bodo razglašeni 16. septembra na zadnjem izmed dogodkov Dnevi Fordovih novosti na Vranskem, 18. septembra pa bodo objavljeni še na FordMagazine.si in Fordovih družbenih kanalih.

* Termin opredelimo po dogovoru.
** Brez vsaj dveh # izmed naštetih štirih # sodelovanje v natečaju ni veljavno.
Pravila Fordovega nagradnega natečaja AktivirajSe.si

Ne zamudi novosti!

Naroči se na Fordove eNovice in/ali na tiskano različico brezplačne revije Ford Magazine: